Kaufland a deschis, la Lugoj, cel de-al 113-lea hipermarket din România

Primul hipermarket Kaufland din municipiul Lugoj a fost deschis, luni, 20 februarie, în prezența oficialităților locale. Magazinul este cel de-al 113-lea pe care retailerul german Kaufland l-a deschis în România.

Noul magazin este amplasat pe strada Timişorii, nr. 131, are o suprafaţă de vânzare de 2900 metri pătraţi și propune clienţilor o gamă diversificată de produse de calitate, la preţuri reduse.

Magazinul va fi deschis de luni până sâmbătă, între orele 8:00 – 21:00, iar duminica între orele 8:00 – 18:00.

Parcarea hipermarket-ului cuprinde 205 locuri pentru autoturisme şi este dotată cu rastele pentru biciclete.

Odată cu deschiderea magazinului, Kaufland creează peste 80 de noi locuri de muncă și îşi consolidează poziţia de cel mai mare angajator din România.

Raioanele magazinului includ: legume şi fructe, produse proaspete cu servire asistată, alimente de bază, dulciuri, băuturi, produse nealimentare şi drogherie. De asemenea, noul magazin este prevăzut cu un punct Grill, unde clienții pot lua rapid o masă gustoasă.

Interiorul hipermarketului este amenajat în conformitate cu standarde moderne, oferind o atmosferă plăcută pentru cumpărături. În plus, magazinul beneficiază de o instalaţie de încălzire ecologică, care economiseşte resursele naturale prin recuperarea căldurii de la instalaţia frigorifică. Kaufland îşi respectă angajamentul faţă de mediu prin investiţii sustenabile, utilizând doar energie verde, din surse regenerabile.

“Prin deschiderea unui nou magazin aducem mai aproape de români produsele proaspete, de calitate, la prețuri avantajoase. În oferta magazinelor Kaufland punem accent pe produsele făcute în România, regionalitatea fiind un aspect important în politica noastră de achiziții încă de la intrarea pe piață. Pe lângă sortimentul mare de produse făcute în România, aflat în continuă dezvoltare, derulăm programe ample de susținere a producătorilor români”, a declarat Valer Hancaș, Manager Corporate Affairs & Comunicare, Kaufland România.

Locuitorii oraşului Lugoj vor fi aşteptaţi în fiecare săptămână cu oferte promoţionale şi un sortiment variat de produse. Kaufland asigură prospeţimea produselor prin trasee scurte de aprovizionare şi livrări zilnice de produse proaspete precum legume, fructe, lactate, carne, ouă etc.

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.300 de magazine în 7 ţări, aflându-se în topul celor mai doriţi angajatori din ţară.

Panglica inaugurală a noului magazin a fost tăiată de către Alina Argint, managerul Kaufland Lugoj, împreună cu primarul Francisc Boldea, iar preotul Cristian Cerbu a oficiat o slujbă de binecuvântare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.