Judecătoria Lugoj a anulat candidaturile șefului Poliției Locale Lugoj la funcțiile de primar și consilier local

Contestația depusă de organizația PSD Lugoj privind candidaturile șefului Poliției Locale, Florin Nistor Dumitru, la funcțiile de consilier local și primar al municipiului Lugoj, a fost admisă de către Judecătoria Lugoj.

Astfel, prin hotărârea nr. 2785/21 august 2020, instanța „admite contestaţia formulată de petenta ORGANIZAŢIA MUNICIPALĂ A PARTIDULUI SOCIAL DEMOCRAT LUGOJ în contradictoriu cu intimatul DUMITRU FLORIN-NISTOR”. Totodată, „dispune anularea Hotărârii nr. 13/P/18.08.2020 a Biroului Electoral de Circumscripţie nr. 2 Municipiul Lugoj, judeţul Timiş, prin care a fost admisă candidatura intimatului Dumitru Florin-Nistor, propusă de către Partidul Pro România, pentru funcţia de primar al Municipiului Lugoj, jud. Timiş” și „dispune anularea Hotărârii nr. 14/CC/18.08.2020 a Biroului Electoral de Circumscripţie nr. 2 Municipiul Lugoj, judeţul Timiş, prin care a fost admisă candidatura intimatului Dumitru Florin-Nistor, propusă de către Partidul Pro România, pentru funcţia de consilier în Consiliul Local al Municipiului Lugoj, jud. Timiş”.

Hotărârea nu e definitivă și a fost atacată cu apel la Tribunalul Timiș atât de către Florin Nistor Dumitru, cât și de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Lugoj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.