Invitație la distracție și mișcare, pe Insula Cotu Mic

Proiectul ,,Oameni pe Insulă”, al Asociației Alternativei Sportive, și proiectul ,,Punem Insula pe Hartă”, al Grupului de Inițiativă P.I.P.H., au debutat la finalul lunii februarie 2022, cu primele activități pe Insula Cotu Mic, iar acum lugojenii sunt invitați să participe la ultima acțiune de activare a Insulei Cotu Mic și la un concurs de orientare în spațiu, care vor avea loc sâmbătă, 23 iulie 2022.

,,Începem dimineața cu o sesiune de GAMMA, o metodă inovativă, simplă și accesibilă oricui, ce îmbină tehnici de yoga cu exerciții practicate de atleții de înaltă performanță. Continuăm apoi cu badminton și plimbări cu caiacul pe Timiș, iar la prânz ne răcorim puțin la umbră și degustăm niște bunătăți gătite chiar pe insulă de către Bucataria lui Paul. După-masă, cei de la P.I.P.H. au pregătit o vânătoare de comori, numai bună pentru a explora colțurile mai puțin cunoscute ale insulei. Iar pentru cei mai competitivi ori pasionați de pedalat, avem un concurs de ciclism static și vom povesti împreuna cu The Road & The Happiness despre ce presupune să călătorești cu bicicleta prin Himalaya și cum e să pedalezi la peste 5000 de metri altitudine. Și pentru că ne place muzica bună, o avem pe Serena la pian, iar cei de la Plata O Plomo pun de-o sesiune jam înspre seara. Focul de tabără și voia bună sunt oricum parte din meniul de sâmbătă, așa că vă așteptăm!”, transmit organizatorii.

Aceste evenimente sunt realizate în cadrul proiectului ,,Oameni pe insulă”, finanţat prin Fondul pentru un viitor mai bun în comunităţi Lugoj, care este un program coordonat la nivel național de Federaţia Fundaţiile Comunitare din România – FFCR, finanțat de Lidl România și implementat la nivel local de Fundaţia Comunitară Timişoara.

UPDATE: Organizatorii au anunțat că, din cauza conditiilor meteo nefavorabile de canicula, evenimentul a fost amânat pentru ultimul weekend al lunii iulie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.