Interviu cu Ovidiu Popa, candidat la Senatul României din partea Partidului Mișcarea Populară: „Prioritățile mele sunt infrastructura județului și sprijinirea fermierilor locali” (P)

Domnule Popa, vă rog să ne spuneți câteva cuvinte despre dumneavoastră.

Sunt Ovidiu Popa, am 36 de ani și sunt candidat la Senatul României din partea Partidului Mișcarea Populara in judetul Timis.

M-am născut în Municipiul Hunedoara, în anul 1984. Pana la varsta de 6 ani am copilarit la bunicii mei din partea tatalui. Școala generala și liceul le-am urmat în frumosul oraș Deva.

În anul 2003, după absolvirea liceului am venit la Timișoara unde am urmat cursurile  Facultății de Științe Economice, specializarea Relații Economice Internaţionale din cadrul Universității de Vest. Apoi am absolvit un masterat in Relatii Economice Internationale in 2009 si unul in Studii Europene in 2013, ambele in cadrul aceleiasi Unversitati.

După absolvirea Facultății am activat doar în mediul privat, mai cu seamă, în domeniul vânzărilor la unele dintre cele mai importante corporații globale din domeniu logisticii, industria farma și agricultură.

Sunt căsătorit din anul 2011, iar doi ani mai târziu a venit pe lume fetița noastră, Alexandra.

Sunt un creştin conservator consecvent și cred în statul minimal, libertatea de exprimare, libertatea de conştiinţa, libertatea religioasă, în democrație și capitalism. De asemenea, susțin libera inițiativă și antreprenorialul.

Care sunt proiectele dumneavoastră pe care le propuneți pentru județul Timiș?

În primul rând, unul dintre proiectele mele cele mai importante, este acela legat de infrastructura județului, de care vor beneficia toți timișenii. Mă refer aici la finalizarea autostrăzii A1, lotul de 13 km dintre Margina la Holdea, finalizarea celor 290 de km ai autostrăzii A6 de la Lugoj la Calafat, realizarea lotului de 60 de km parte a autostrăzii A9 dintre Timișoara și Moravița. De asemenea, finalizarea lotului Sud a și a lotului Vest a Centurii Timișoarei, precum și realizarea drumului expres Timișoara – Jimbolia.

Însă proiectele mele nu se opresc aici. Vreau să vin în întâmpinarea celor care desfășoară activități antreprenoriale, mai mici sau mai mari, cu anumite proiecte economice precum: susținerea agricultorilor locali și susținerea fermierilor din Timiș în vederea comasării terenurilor si refacerea sistemului de irigații. De asemenea, mă gândesc și la crearea unui mega parc industrial destinat companiilor farmaceutice locale și internaţionale care vor dori să investească în producție în județul.

Și la nivel național? Ce proiecte susțineți dumneavoastră?

La  nivel național, tot la proiecte economice m-aș referi. În primul rând, susțin păstrarea cotei unice de impozitare. De asemenea, sunt pentru extragerea gazelor naturale din Marea Neagra și folosirea lor pentru romani. Un alt lucru important pe care îl susțin este acela de a digitaliza în totalitate Fiscul și bineînțeles, sprijinirea domeniului Horeca, grav afectat in aceasta perioada de criza medicala, la fel ca si cel al salilor de sport si fitness și bineinteles, a Start-up-urilor. Un proiect foarte important al Partidului Miscarea Populara este legata de extragerea gazelor naturale din Marea Neagra si folosirea lor pentru romani, prin cresterea gradului de conectare a gospodariilor din tara noastra de la aproximativ 33% la 65% in urmatorii 4 ani, in conditiile in care tara noastra vecina Ungaria are o rata de aproximativ 90%, desi este importatoare neta de gaze naturale.

Lugoj Expres Interviu cu Ovidiu Popa, candidat la Senatul României din partea Partidului Mișcarea Populară: "Prioritățile mele sunt infrastructura județului și sprijinirea fermierilor locali" (P) Senatul României PMP Partidul Mișcarea Populară Ovidiu Popa candidat

Comandat de Partidul Mișcarea Populară; realizat de Boldureanu Petrică PFA; cod unic de identificare 11200012

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.