Instanța s-a pronunțat în procesul în care Claudiu Buciu a recurs la o cale extraordinară de atac pentru a putea reveni în funcția de primar al Lugojului

Judecătorii Tribunalului Timiș s-au pronunțat în procesul în care Claudiu Buciu a recurs la o cale extraordinară de atac, privind „acțiune în constatare revizuire dosar 3201/30/2022”, în care i-a fost respinsă acțiunea prin care a solicitat anularea ordinului prefectului județului Timiș, Mihai Ritivoiu, de încetare, înainte de termen, a mandatului de primar al municipiului Lugoj.

În ședința de marți, 7 februarie, instanța a decis să suspende judecarea cererii până la soluționarea recursului declarat de Claudiu Buciu în dosarul în care a solicitat, la Curtea de Apel Timiș, anularea actului administrativ emis de prefectul de Timiș.

„În baza art. 413 alin. 1 pct. 1 coroborat cu art. 459 alin. 3 C.pr.civ., suspendă judecata cererii până la soluţionarea recursului declarat în dosarul nr. 3201/30/2022. Cu recurs pe toată perioada suspendării. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei astăzi, 07.02.2023”, se menționează în soluția pe scurt a instanței Tribunalului Timiș – Secția de Contencios Administrativ și Fiscal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.