Începe un nou an școlar! Două unități de învățământ din Lugoj nu au autorizație de securitate la incendiu

Elevii și preșcolarii încep, luni, cursurile noului  an școlar 2022-2023, care are o durată de 36 de săptămâni de cursuri.

Prin excepție, pentru clasele a XII-a zi , a XIII-a seral și frecvență redusă, anul școlar are o durată de 34 de săptămâni de cursuri și se încheie la data de 2 iunie 2023. Pentru clasa a VIII-a, anul școlar are o durată de 35 de săptămâni de cursuri și se încheie la data de 9 iunie 2023.

La Lugoj, noul an școlar 2022-2023 va începe cu două unități de învățământ care nu au autorizație de securitate la incendiu. Acestea sunt: Liceul Teoretic „Harul” și Grădinița „Ysakiny”.

De asemenea, după cum au anunțat reprezentanții IȘJ Timiș, două unități de învățământ – Liceul Teoretic „Iulia Hasdeu” și Școala Gimnazială Nr. 4, au grupuri sanitare în curte, dar în condiții foarte bune, cu apă curentă, încălzire și fose septice.

 

Update: Cadrele didactice de la Școala Gimnazială Nr. 4 ne-au semnalat faptul că unitatea de învățământ nu mai are toaletele în curte, ci dispune de grupuri sanitare noi, în fiecare clădire.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.