Începe înscrierea copiilor la creșă. La Lugoj sunt disponibile 59 de locuri

Direcția de Asistență Socială Comunitară Lugoj anunță că, în perioada 3 – 15 iulie 2017, la sediul Serviciului Creşe (situat pe Aleea Brazilor Nr.3) se pot depune dosarele în vederea înscrierii copiilor la creşă pentru anul şcolar 2017 – 2018.

Dosarele urmează a fi analizate în baza criteriilor stabilite pentru departajarea copiilor la înscriere, lista cu copiii admişi va fi stabilită în limita locurilor disponibile existente.

Beneficiarii serviciilor acordate de Serviciul Creşe sunt copiii cu vârste cuprinse între 2-3 ani, declaraţi apţi din punct de vedere medical pentru a frecventa colectivitatea şi ai căror părinţi au domiciliul sau reşedinţa în municipiul Lugoj.

Actele necesare înscrierii la creşă sunt:

  • cererea de înscriere;
  • copie xerox după certificatul de naştere al copilului;
  • copie xerox după actele de identitate ale părinţilor/reprezentanţilor legali, certificatele de naştere ale fraţilor minori şi, după caz, copie a hotărârii/sentinţei de plasament sau a sentinţei de încredinţare în vederea adopţiei;
  • copie xerox după certificatul de căsătorie al părinţilor / sentinţă de divorţ / copie certificat de deces (unde este cazul);
  • dosar plic.

Lista nominală cu copiii admiși în creşe va fi afişată la avizierul de la sediul Serviciului Creşe, pe data de 17 iulie 2017.

Numărul de locuri disponibile în cadrul Serviciului Creşe este de 59 pentru perioada septembrie 2017 – iunie 2018, după cum urmează:

  • 20 locuri în cadrul Creşei nr.1, situată în Lugoj, Aleea Brazilor nr. 3;
  • 20 locuri în cadrul Creşei nr.2, situată în Lugoj, str. Ceahlăului nr. 21;
  • 19 locuri în cadrul Creşei nr. 3, situată în Lugoj, str. Ep. Dr. I. Balan nr. 17.

Informaţii detaliate despre înscriere se pot obţine la Serviciul Creşe (Lugoj, Aleea Brazilor Nr.3).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.