Începe Evaluarea Națională! Peste 500 de absolvenți de gimnaziu din zona Lugojului sunt așteptați, luni, la examen

Absolvenții claselor a VIII-a intră, de luni, 11 iunie, în febra examenului de Evaluare Națională.

În cele patru centre de examen de la Lugoj vor susține probele Evaluării Naționale peste 500 de absolvenți de gimnaziu, din municipiu și localitățile învecinate, astfel:

  • La centrul de examen de la Colegiul Național „Coriolan Brediceanu”, vor susține Evaluarea Națională: 43 de elevi de la Școala Gimnazială Nr. 2 Lugoj, 62 de elevi de la Colegiul Național „Coriolan Brediceanu” Lugoj, 15 elevi de la Școala Gimnazială Ghizela și 17 elevi de la Școala Gimnazială Belinț.
  • La centrul de examen de la Colegiul Național „Iulia Hasdeu”, vor da examen: 21 de elevi de la Școala Gimnazială nr. 3 Lugoj, 29 de elevi de la Colegiul Național „Iulia Hasdeu” Lugoj, 19 elevi de la Școala Gimnazială Darova, 18 elevi de la Școala Gimnazială Boldur și 21 de elevi de la Școala Gimnazială Coșteiu.
  • La centrul de examen de la Școala Gimnazială nr. 4, vor susține probele: 20 de elevi de la Școala Gimnazială de Muzică „Filaret Barbu” Lugoj, un elev de la CSEI „Alexandru Roșca” Lugoj, 44 de elevi de la Școala Gimnazială nr. 4 Lugoj, 23 de elevi de la Școala Gimnazială Victor Vlad Delamarina și 34 de elevi de la Școala Gimnazială Știuca.
  • La centrul de examen de la Școala Gimnazială „Anișoara Odeanu”, vor da examen: 53 de elevi de la Școala Gimnazială „Eftimie Murgu” Lugoj, 12 elevi de la Școala Gimnazială „Harul” Lugoj, 85 de elevi de la Școala Gimnazială „Anișoara Odeanu” și 7 elevi de la Școala Gimnazială nr. 12 Măguri.

Probele se desfășoară conform calendarului:

  • luni, 11 iunie – proba de Limba și literatura română;
  • miercuri, 13 iunie – proba de Matematică;
  • joi, 14 iunie – proba de Limbă și literatura maternă.

În data de 19 iunie, până la ora 12, se afișează rezultatele, iar eventualele contestații se depun în aceeași zi, între orele 14 și 19, la centrul de examen unde au susținut proba.

Rezultatele finale se afișează în data de 23 iunie.

În județul Timiș s-au înscris la Evaluarea Națională 4.840 de elevi, care susțin probele în 51 centre de examen.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.