Încep epurările în PNL Lugoj: Claudiu Buciu îi cere „demisia de onoare” consilierului județean Adrian Ștef

Unul dintre cei mai vechi liberali din organizația PNL Lugoj este acuzat de… colaborare cu PSD, pentru că a acceptat să primească, prin firma pe care o deține, contracte fără licitație de la Primăria Municipiului Lugoj, condusă de președintele PSD Lugoj, Francisc Boldea.

Este vorba de consilierul județean Adrian Ștef, căruia Claudiu Buciu, președintele PNL Lugoj, îi cere „demisia de onoare” din toate funcțiile deținute în partid, ori pe care le-a obținut în calitate de membru al PNL.

„Sunteți un liberal vechi, printre cei mai vechi din actuala organizație, sunteți consilier județean al PNL și ați acceptat să primiți contracte prin firma pe care o dețineți (fără licitație) chiar de la Primăria Municipiului Lugoj, condusă de PSD. Nu accept să justificați că a fost o întâmplare sau că ați avut noroc. Mai mult, ați mai făcut și mici ilegalități, fiind nevoit să restituiți prejudiciul produs (lucru pe care l-ați făcut deja). Nu mă interesează afacerile dumneavoastră cu instituții publice conduse de PSD, atâta timp cât nu faceți politică. Dar, atâta timp cât faceți politică, atâta timp cât ocupați funcții publice de reprezentare în forul legislativ al județului Timiț și vă permiteți să faceți afaceri cu statul, respectiv cu o instituție condusă de PSD, consider că nu mai aveți ce căuta în Partidul Național Liberal. Și asta nu o spun în nume personal, ci în numele simpatizanților și votanților PNL și nu numai. Dacă nu veți demisiona, din onoare, vom găsi modalitățile statutare să ne despărțim de dumneavoastră. Pentru cei care n-au înțeles, toate aceste „combinații“ practicate de 30 de ani, cu nonșalanță, în registrul firescului impus de modul neocomuniștilor de a face politică, i-au făcut pe români să nu mai creadă în nimic, să-și piardă speranța în orice și, în final, să deznădăjduiască și să părăsească România. Cei ca dvs. sunt principalii vinovați, cu atât mai mult cu cât v-ați vopsit în luptător împotriva neocomuniștilor. Aștept demisia dvs. din toate funcțiile deținute în partid, ori pe care le-ați obținut în calitate de membru al PNL. Vă doresc succes în afaceri, altele decât cele cu statul!”, a scris, pe pagina sa de Facebook, Claudiu Buciu, președintele PNL Lugoj.

Totodată, Claudiu Buciu a dezvăluit și faptul că, la alegerile locale din 2016, ar fi existat un „blat” între PNL Lugoj și PSD Lugoj.

„Știm cu toții că niciun ban public nu pleacă din conturile Primăriei fără ca Boldea să fie de acord. Și mai știm că nimic nu se dă gratis. Fie se oferă avantaje, fie se solicită informații de la ședințele de partid ale PNL Lugoj, sau ale altor partide incomode PSD. Noroc că noi nu discutăm decât despre cum să ne scăpam de PSD și despre cum putem readuce Lugojul pe drumul cel bun astfel încât nu-i prea ajută pe PSD-iștii din Lugoj că știu despre ce vorbim. Ne luptăm din 2016 exclusiv pentru a limita daunele pe care le provoacă Lugojului actuala administrație PSD. Nu spunem că suntem cei mai potriviți pentru a îndrepta lucrurile, însă nu ne putem permite să înșelăm mereu așteptările lugojenilor perpetuând comportamentele care i-au făcut să fie mereu dezămagiți (să nu uitam de blatul de la localele din 2016 dintre PNL Lugoj, condus de fostul președinte, și PSD Lugoj)”, a mai scris Claudiu Buciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.