Incendiu violent la Mănăștiur (FOTO)

Pompierii au fost solicitați să intervină, duminică dimineața, la stingerea unui incendiu care se manifesta cu putere într-o gospodărie din localitatea Mănăștiur.

Flăcările au cuprins anexele în care erau depozitate furaje și alte materiale combustibile, după care s-au extins și la acoperișul locuinței.

„La locul intervenției s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de intervenție cu motopompă, o autosanitară SMURD, un ofiţer şi 11 subofițeri din cadrul Stației de Pompieri Făget şi o autospecială de stingere din cadrul SVSU Mănăştiur. La sosirea echipajelor la locul intervenției, incendiul se manifesta cu ardere generalizată la anexele locuinței în care erau depozitate furaje şi alte materiale combustibile pe o suprafață de aproximativ 250 mp şi la acoperișul locuinţei, pe o suprafață de aproximativ 30 mp. S-a intervenit pentru localizarea rapidă a incendiului, pentru limitarea pericolului de extindere la casă şi la atelierul de tâmplărie aflat în apropiere”, au transmis reprezentanții ISU Timiș.

După aproximativ două ore, incendiul a fost lichidat, însă echipajele au intervenit încă o oră pentru înlăturarea efectelor negative ale incendiului şi a focarelor ascunse.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime şi au fost salvate multe bunuri.

(Foto: ISU Timiș)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.