Inaugurarea celui de-al patrulea centru logistic Lidl România

Cel de-al patrulea centru logistic Lidl România, situat la intrarea în Lugoj dinspre Timișoara, va fi inaugurat joi, 17 noiembrie.

În valoare de peste 20 de milioane de euro, noul centru logistic Lidl de la Lugoj este construit după cele mai noi standarde de sustenabilitate, în colaborare cu firma românească de construcții Bog’Art.

Acesta este cel de-al patrulea și cel mai modern și ecologic centru logistic al companiei, având o suprafaţă construită de peste 45.000 de metri pătrați.

În cadrul noului centru regional vor lucra circa 100 de muncitori. Acest depozit va gestiona şi asigura transportul produselor către magazinele din zona de sud-vest a ţării.

În reţeaua naţională de peste 200 de magazine Lidl lucrează, în prezent, peste 4.200 de muncitori. Lidl activează în peste 26 de ţări europene şi are peste 100 de centre logistice ce asigură aprovizionarea a aproximativ 10.000 de magazine. Având mai mult de 170.000 de angajaţi, Lidl se numără printre primii zece comercianţi de produse alimentare la nivel mondial.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.