În perioada Sărbătorilor de iarnă, Direcția Venituri din Primăria Lugoj își restrânge o parte din activitățile cu publicul

În contexul apropierii sărbătorilor de Crăciun și Anul Nou și ținând cont de faptul că urmează să fie întocmite situaţiile  pentru finalul anului 2022 şi deschiderea anului 2023, respectiv calculare, stabilire şi verificare impozite şi taxe locale, Direcţia Venituri din cadrul Primăriei Municipiului Lugoj, comunică programul de lucru cu publicul în perioada următoare:

  • în data de 23.12.2022program cu publicul până la ora 12.00;
  • în data de 26 decembrie şi în perioada 29 decembrie 2022 – 13 ianuarie 2023 inclusiv – program de lucru cu publicul suspendat, urmând ca activitatea să fie reluată din data de 16.01.2023.

ATENTIE: Ultima zi în care se pot încasa taxe și impozite, amenzi, plăti rate, chirii este 28 decembrie 2022. În situația în care aveți taxe și impozite locale restante și doriți să le achitați, vă rugăm să faceți acest lucru până cel târziu la această dată.

 

Lugoj Expres În perioada Sărbătorilor de iarnă, Direcția Venituri din Primăria Lugoj își restrânge o parte din activitățile cu publicul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.