Imagini revoltătoare, la spitalul din Lugoj: Lapte dat la copii din sticle murdare

Spitalul Municipal „Dr. Teodor Andrei”, din Lugoj, se confruntă cu încă o situație revoltătoare. Un părinte a distribuit în mediul online imagini, filmate în secția de pediatrie,  în care arată cum laptele este dat copiilor în sticle murdare.

„Astăzi când mi-a adus laptele mi l-a adus în sticla pe care o am pe măsuţă. Eu nu i-am spus nimic pentru că totuşi mă aşteptam să nu iasă scandal, să nu se comporte urât cu copii. Soţul a văzut-o şi a postat-o pe Facebook. Ni s-a spus că sticla este sterilizată şi de la sterilizator, pentru că este foarte vechi, este aşa”, a declarat Mihaela Asavei, mama bebeluşului, pentru Digi 24.

După apariția în spațiul public a imaginilor cu sticla murdară, la spitalul din Lugoj a fost demarată o anchetă internă.

Managerul spitalului, Erwin Floroni, a declarat, pentru Ştirile B1TV, că a verificat personal situaţia şi nu este cazul de sticle murdare, iar sticla prezentată în imagini nu aparţine unităţii medicale. Floroni a mai afirmat că este vorba de un părinte recalcitrant, care a prezentat în mod rău-voitor situaţia, filmuleţul fiind o înscenare.

Erwin Floroni a recunoscut însă că într-un salon de la pediatrie este igrasie și că mâncarea este distribuită în spital… cu găleata.

 

Un comentariu la „Imagini revoltătoare, la spitalul din Lugoj: Lapte dat la copii din sticle murdare

  • 1 februarie 2018 la 17:32
    Permalink

    Intr-o tara civilizata, dupa un asemenea incident, managerul isi inainta demisia de onoare, impreuna cu seful de sectie, bineinteles. La noi, ei isi permit sa faca ce vor si sa minta ca „sticla prezentată în imagini nu aparţine unităţii medicale”. Pana cand bataia de joc?

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.