Hotărâre CJSU Timiș: Se redeschid sălile de sport!

Comitetul Județean petru Situații de Urgență Timiș, întrunit vineri după-amiază, a hotărât ca, începând de astăzi să se redeschidă sălile de sport.

În cadrul ședinței, CJSU Timiș, convocată de prefectul Liliana Oneț, s-a făcut o analiză în privința redeschiderii sălilor de sport/ fitness, având în vedere solicitarea președintelui Consiliului județean Timiș, Alin Nica, care este și vicepreședinte al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență.

„Instituția Prefectului a solicitat un punct de vedere de la Direcția de Sănătate Publică Timiș, ținând cont de contextul epidemiologic actual. Prefectul Liliana Oneț a punctat contextul în care a fost luată decizia de închidere a sălilor de sport, având în vedere faptul că la luarea acestei decizii rata de infectare la nivelul județului era 6,21/1000 cu trend ascendent galopant, iar astăzi rata de infectare pe județ este 4/1000 de locuitori. Și la nivelul municipiului Timișoara trendul este ușor descendent. O analiză de specialitate a fost prezentată în cadrul ședinței de vicepreședintele Societății Române de Epidemiologie, conf. dr. Emilian Popovici. Au fost solicitate puncte de vedere și din partea reprezentanților instituțiilor Ministerului Afacerilor Interne, instituții care au atribuții de control. În urma votului membrilor Comitetului Județean pentru Situații de Urgență s-a decis redeschiderea sălilor de sport”, au anunțat reprezentanții Instituției Prefectului Timiș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.