Honeyweel invită lugojenii la alergare! Patru curse de cros, la Honey Race 26

Duminică, 23 iunie, la Lugoj va avea loc competiția sportivă “Honey Race 26”, organizată de firma Honeywell Life Safety România.

Evenimentul sportiv, aflat la cea de-a doua ediție, își propune să promoveze mișcarea în rândul persoanelor de toate vârstele, ca mod de viață activ și sănătos.

Vor avea loc patru curse de alergare:

  • două curse competitive (cronometrate) – semimaratonul Honeywell (26 km) și crosul Sănătății (10 km);
  • două curse participative (necronometrate) – crosul Popular (3 km) și crosul Părinți și Copii (1,5 km).

Categoriile de vârstă pentru cursele evenimentului sunt, atât la masculin cât și la feminin: 18 – 29 ani; 30 – 39 ani; 40 – 49 ani și peste 50 ani. Minorii au nevoie de acordul cel puțin al unui părinte sau al tutorelui legal.

Concursul se desfășoară pe o buclă cu lungimea de 13 km, cu plecarea și sosirea de pe platforma din fața Universității Europene Drăgan.

Traseul este gândit astfel încât să pună în valoare, pe cât de mult se poate, obiectivele de interes din municipiul Lugoj, dar cu impact minim asupra traficului rutier, care va fi restricționat, dar nu va fi întrerupt.  Pe traseu vor fi amplasate cinci puncte de hidratare, aproximativ din 2 în 2 km.

Startul se va da pe platforma Universității Europene Drăgan, după care se va alerga pe: Splaiul Corneliu Coposu – traversare str. Unirii – Spl. G. Coșbuc – digul de pământ – traversare șoseaua de centură pe sub pod – potecă de pământ – întoarcere pe același traseu – la str. Unirii la stânga peste Podul de Fier – Spl. C. Brediceanu – la dreapta pe Podul de Beton – platforma Universității Europene Drăgan.

În cadrul evenimentului vor fi premiați primii trei participanți care trec linia de sosire, pentru fiecare din cele două curse competitive. Toți participanții care vor finaliza cu succes cursa la care s-au înscris vor primi o medalie și o diplomă de participare.

Înscrierile se fac la adresa www.honeyrun.ro. 

Manifestarea este organizată de SC Honeywell SA și produsă de SC SightRunning SRL, în parteneriat cu Primăria Municipiului Lugoj, instituții locale, sponsori, asociații, persoane juridice sau fizice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.