HELLA România aniversează 10 ani de activitate și organizează un eveniment sportiv caritabil: Bike4Life

Lugojenii vor avea parte de un eveniment sportiv, organizat în scop caritabil, în urma căruia compania HELLA România va sprijini financiar Secția Obstetrică-Ginecologie din Spitalul Municipal „Dr. Teodor Andrei” Lugoj.

HELLA România, subsidiară locală a grupului german, cunoscut la nivel internațional ca furnizor pentru industria automotive globală, marchează anul acesta 10 ani de activitate și sărbătorește acest moment deosebit într-un mod inedit, adică prin organizarea evenimentului caritabil Bike4Life care se va desfășura simultan, în 10 septembrie 2016, între orele 11-17, în toate cele 4 orașe în care compania este activă, adică în Lugoj (Platoul Casei de Cultură a Sindicatelor), Timișoara (Piața Libertății), Arad (Piața Avram Iancu) și Craiova (Piața William Shakespeare).

Bike4Life presupune o pedalare de 1 kilometru, pe una dintre cele 20 de biciclete de fitness (indoor cycling) disponibile, iar pentru fiecare kilometru pedalat de către participanți, HELLA România va dona 2 EURO către Secția Obstetrică-Ginecologie din Spitalul Municipal „Dr. Teodor Andrei” Lugoj, Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Louis Țurcanu” Timișoara, Secția Clinică Ginecologie din Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad și Secția Obstetrică și Ginecologie din Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova.

Pe această cale sunt invitați toți lugojenii să participe într-un număr cât mai mare la evenimentul Bike4Life, deoarece suma finală care va fi donată depinde strict de numărul de kilometri parcurși de participanții din fiecare locație.

Mai mult, la finalul sesiunii de pedalat, participanții sunt recompensați cu un cadou din partea companiei HELLA România și vor fi înscriși într-o tombolă.

În urma extragerii, care va avea loc la încheierea evenimentului, va exista un câștigător din fiecare oraș care va primi un voucher de cumpărături, în valoare de 1.800 de lei, din partea partenerului Sport Concept.

Accesul la eveniment este gratuit, vârsta minimă de participare fiind de 18 ani.

Bike4Life Lugoj este un eveniment organizat de HELLA România în parteneriat cu Sport Concept și în colaborare cu SmartFit Studio 1 și Primăria Municipiului Lugoj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.