Hai să nu lăsăm mizerabili conduși de interese proprii să ajungă la primărie! (P)

Dragi lugojeni,

Sunt Flavius Luca și am hotărât să candidez la funcția de consilier al municipiului Lugoj din partea partidului Mișcarea Populară, poziția 3 pe buletinul de vot.

Am luat o decizie fermă să mă implic ăn viața politică prin această cadidatură, care îmi va oferi șansa să am o voce în viitorul consiliului și să limitez vocea celor care nu știu aproape nimic despre economie, administrație și dezvoltare, dar vor să dețină controlul fondurilor publice în interes personal.

Trăiesc în acest oraș și fac investiții aici, am revenit de 15 ani din America (Dalas-Texas) și vreau să îmi cresc fetele aici, în orașul meu natal, dar constat că la conducerea lui, prin consiliul local, sunt prezenți oameni care nu au cunoștințe despre economie, administrație, prosperitate și sfidează demnitatea pe care o merită cetățenii orașului (municipiului). Vin cu experiența unei lumi în care ceea ce faci constructiv te reprezintă, iar credibilitatea îți este dată de acțiunile tale, de succesele tale într-un domeniu sau altul, nu de C.V.-uri inventate și abilități precare de a construi ceva.

Am făcut școala, inclusiv facultatea, într-o țară dinamică și de când sunt în Lugoj, ca persoană maturaă, desfășor activități comerciale în care am 35 de angajați și plătesc statului contrubuțiile acestora. Cunosc îndatoririle unui dezvoltator, dar constat că în acest oraș nu se dorește dezvoltarea, nici nu se încurajează investițiile utile și pe termen lung și nici nu se dorește prosperitatea angajaților în mediul privat, cei care susțin în realitate bugetul. Eu doresc să mă implic în dezbaterea și soluționarea problemelor grave în care se află Lugojul.

Ca părinte cred că este responsabilitatea mea să ofer comunității în care trăiesc, experiența mea administrativă, managerială și de dezvoltare pentru ca fiicele mele să nu părăsească acest loc în viitor, în căutarea unui spațiu civilizat în care să trăiască. A nu acționa la timp, dincolo de propria mea afacere (firmă)- adică acum în spațiul public și cu toate abilitățile de care dipun, m-ar face să consider că nu mi-am îndeplinit rostul de părinte.

Votaţi Liviu Brîndusoni -PRIMAR şi echipa PMP la CONSILIUL LOCAL, poziţia 3 pe buletinul de vot!

E vremea schimbării şi e timpul să ne implicăm cu toţii pentru a decide împreună ce facem cu viitorul nostru, al copiilor şi nepoţilor noştri!

Toţi pentru Lugojul nostru!

Flavius Luca

 

Lugoj Expres Hai să nu lăsăm mizerabili conduși de interese proprii să ajungă la primărie! (P) primar PMP Lugoj PMP Lugoj Liviu Brîndușoni Flavius Luca echipa PMP Consiliul Local Lugoj candidat

 

Comandat: Partidul Mișcarea Populară Timiș; Executat de Boldureanu Petrică PFA; COD MANDATAR 21200020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.