Gimnastul Norbert Marcu – două medalii de aur și două de argint la Campionatul Național Individual, de la Reșița

Un nou succes al școlii lugojene de gimnastică artistică!

Deși a avut doar un gimnast care a participat la Campionatul Național Individual de juniori, care s-a desfășurat, la sfârșitul săptămânii trecute, la Reșița, Clubul Sportiv Școlar Lugoj și-a mai trecut în palmares încă patru medalii.

Cele patru medalii au fost obținute de Norbert Marcu, gimnastul lugojean urcând pe prima treaptă a podiumului la individual compus și la paralele, cucerind astfel titlul de campion național, precum și două medalii de argint, în finalele de la inele și cal cu mânere.

Competiția, găzduită de Sala Polivalentă din Reșița, a reunit la start 52 de gimnaști juniori, de la 13 cluburi din țară.

Competiția a marcat și deschiderea Centrului Național Olimpic de Pregătire a Juniorilor de la Reșița, o nouă structură care are scopul de a reînnoda tradiția gimnasticii artistice masculine românești, al cărui colectiv tehnic este coordonat de către… prof. Adrian Meleancă, șeful catedrei de gimnastică a CSȘ Lugoj, sub îndrumarea vicepreședintelui Federației Române de Gimnastică, Dan Grecu.

Lugoj Expres Gimnastul Norbert Marcu - două medalii de aur și două de argint la Campionatul Național Individual, de la Reșița Norbert Marcu medalii gimnastică artistică gimnastică gimnaști juniori CSȘ Lugoj campionatul național antrenor coordonator Adrian Meleancă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.