Gimnastul lugojean Rafael Szabo – locul 5 la inele, la C.E. de juniori, de la Glasgow

Gimnastul lugojean Rafael Szabo s-a clasat pe locul 5, în finala de la inele, la Campionatele Europene de gimnastică artistică pentru juniori, desfășurate la Glasgow, în Scoția.

Rafael Szabo a fost singurul gimnast din echipa de juniori a României care s-a calificat în finalele pe aparate.

În finala de la inele, gimnastul lugojean a fost notat cu 13.433 (4.9 la dificultate și 8.533 la execuție), fiind întrecut de Grigorii Klimentel (Rusia) – câștigătorul medaliei de aur (cu 14.300 puncte), Viktor Kaliuzhin (Rusia) – medaliat cu argint (13.866 puncte), Jamie Lewis (Marea Britanie) – medaliat cu bronz (13.700 puncte) și Roman Vashchenko(Ucraina) – ocupantul locului patru (cu 13.633 puncte).

La ediția din acest an a Campionatelor Europene pentru juniori, gimnastul lugojean Rafael Szabo a obținut cele mai bune rezultate pentru echipa masculină de gimnastică a României: locul 5 în finala de la inele și locul 13 la individual  compus.

Felicitări, Rafael Szabo!

Lugoj Expres Gimnastul lugojean Rafael Szabo - locul 5 la inele, la C.E. de juniori, de la Glasgow Rafael Szabo performanță inele gimnastul lugojean gimnastică finală echipa României Campionatele Europene

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.