Gimnaștii lugojeni, din nou pe podiumul Campionatului Național

Gimnaștii lugojeni au cucerit două medalii la Campionatul Național pe Echipe al juniorilor I și II, competiție care a avut loc la Ploiești.

La juniori I, nivel 5, echipa reprezentativă a municipiului Lugoj (formată din gimnaști de la Clubul Sportiv Municipal și Clubul Sportiv Școlar), care a concurat sub titulatura CSM Lugoj, a urcat pe prima treaptă a podiumului, câștigând titlul de campioană națională, cu 211,300 puncte. Gimnaștii lugojeni – Norbert Mihai Marcu,  Daniel Cristian Șerban, Flavius Sebastian Borca și Raul Valentin Standolariu – au fost urmați pe podium de sportivii de la CSA Steaua București (cu 182,900 puncte) și cei de la CSM Reșița (170,150 puncte).

La juniori II, nivel 3, echipa CSȘ Lugoj, formată din Raul Ceclan, Dorin-Cristian Opriş, Cristian-Andrei Olteanu și David-Mihail Ene, s-a clasat pe locul 2, cu 187,450 de puncte. Primul loc a fost ocupat de CSȘ Sibiu, cu 198,800 puncte, iar pe locul 3 s-a clasat CSA Steaua București, cu 181,150 puncte.

La individual compus, Zeno Darius Kiss  (CSȘ Lugoj) s-a clasat pe primul loc în concursul juniorilor II, nivel 4, cu 62,450 puncte, iar Daniel Cristian Șerban (CSM Lugoj) s-a situat pe locul 3, la juniori I, nivel 5, cu 72,800 puncte.

Sportivii lugojeni sunt pregătiți de antrenorii Adrian Meleancă și Tiberiu Cizmadia.

La competiție au participat 43 de gimnaști, de la 11 cluburi: CSM Lugoj, CSA Steaua, CSȘ Sibiu, CSȘ Lugoj, CSȘ Dinamo, CSȘ Buzău, CSȘ Gloria Arad, CSȘ Reșița, CSM Reșița, CS Dinamo și CSȘ Gloria Arad.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.