Gheorghe Bologa, președintele ALDE Lugoj, scrisoare către lugojeni (P)

Dragi lugojeni,

Vă adresez câteva din gândurile mele legate de viitorul administrativ al județului nostru, dar și al municipiului în care trăim.

Peste câteva zile, ne prezentăm în fața urnelor pentru a alege reprezentanții lugojenilor în administrația locală și județeană. În calitate de lider al ALDE Lugoj, vă propun să analizați programele și mai ales oamenii cu care venim în fața dumneavoastră. Avem marea șansă ca din echipa ALDE să facă parte Titu Bojin, prietenul nostru, al lugojenilor, de numele căruia se leagă multe proiecte administrative implementate în municipiul nostru, fie că vorbim de perioada în care a condus Consiliul Județean Timiș, fie de cea în care a fost director general al Administrației Bazinale de Apă Banat. Anul acesta, Titu Bojin va candida pentru funcția de președinte al CJT, alături de o echipă puternică, din care face parte și candidatul nostru pentru funcția de primar al Lugojului, Adrian Ioan Ștef.

Programul nostru pentru Lugoj este axat pe patru mari direcții: sănătatea, infrastructura, educația și descentralizarea, la care adăugăm susținerea sectorului privat autohton, adică a firmelor cu capital românesc, atât de lovite în această perioadă extrem de dificilă pentru întreaga societate românească.

După cum știți, de ani buni am fost dedicat administrației locale și județene și am avut posibilitatea să lucrez cu unii dintre cei care au condus Lugojul sau Consiliul Județean Timiș. Cel mai eficient dintre toți a fost, de departe, prietenul meu Titu Bojin. Neobosit, mereu în acțiune, dornic să ducă la bun sfârșit fiecare proiect derulat.

Cât despre candidatul nostru la funcția de Primar al municipiului Lugoj, Adrian Ștef, pot să vă spun că-l cunosc de foarte multă vreme, i-am văzut activitatea și i-am apreciat-o. Consider că are atât vârsta cât și experiența necesară în administrație, iar pentru acest motiv l-am propus și susținut pentru candidatura la funcția de primar. Vă recomand cu toată convigerea să-l votați la 27 septembrie, pentru că poate fi omul care să schimbe cu adevărat Lugojul!

În final am convingerea că veți analiza atent, așa cum știu că fac lugojenii, fiecare candidat, fie la consiliul local fie pentru fotoliul de primar, și îi veți alege pe cei mai potriviți pentru a conduce administrația lugojeană și timișeană.

 

Cu stimă și respect,

Președinte ALDE Lugoj

Gheorghe BOLOGA

 

Comandat de Partidul Alianța Liberalilor și Democraților – ALDE, Filiala Timiş. Executat de Boldureanu Petrică PFA, CMF: 21200063

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.