Găvojdia, eliminată de pe lista localităților care intră în carantină

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a decis, în această seară, ca opt localități din judeţul Timiş să intre în carantină.

De pe lista iniţială, transmisă astăzi de Direcția de Sănătate Publică Timiș către Institutului Național de Sănătate Publică, cu nouă localități, au fost scoase Foeni şi Găvojdia, dar a fost introdusă Moşniţa Nouă.

Cele opt localități propuse pentru carantinare sunt: Pesac (8,14 rata de infectare), Fibiș (8,04), Ghiroda (7,98), Giroc (7,68), Dudeștii Noi (7,63), Dumbrăvița (7,44), Becicherecu Mic (6,81) și Moşniţa Nouă (6,39).

Decizia a fost trimisă Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă, pentru a fi aprobată de Comandantul Acțiunii și publicată în Monitorul Oficial.

„Pentru localitățile Găvojdia și Foeni, unde incidența este crescută și s-a primit avizul Institutului Național de Sănătate Publică, urmează să se facă o analiză pentru localitățile din cadrul celor două unități administrativ-teritoriale, pentru a se stabili rata de infectare de pe fiecare localitate aparținătoare, pentru ultimele 14 zile”, a anunțat Instituția Prefectului Timiș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.