A găsit un portmoneu cu 2.200 de euro într-o parcare, pe DN 6

Un bărbat de 39 de ani a predat polițiștilor Secției 5 Rurale Belinț un portmoneu, în care se aflau documente personale și 2.200 de euro, pe care l-a găsit într-o parcare situată pe D.N. 6.

Bărbatul, domiciliat într-o localitate din apropierea municipiului Lugoj, a găsit portmonul luni, 20 februarie, în jurul orei 10:50, într-o parcare situată pe DN 6.

Dând dovadă de spirit civic, bărbatul nu s-a gândit nicio clipă să păstreze portmoneul şi l-a predat poliţiştilor din cadrul Secției 5 Rurale Belinț, care, în urma verificărilor efectuate, au reușit să-l identifice pe păgubit, un bărbat din Craiova, căruia i-au fost restituite bunurile pierdute.

Polițiștii informează că fapta de a nu preda în termen de 10 zile un bun găsit autorităţilor sau celui care l-a pierdut sau de a dispune de acel bun ca de al său reprezintă infracţiunea de însuşire a bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor şi se pedepseşte cu închisoare de la o luna la 3 luni sau cu amendă.

Lugoj Expres A găsit un portmoneu cu 2.200 de euro într-o parcare, pe DN 6 spirit civic poliție parcare euro DN 6 CRaiova Belinț a găsit un portmoneu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.