Gala talentelor lugojene. Se pot înscrie copii cu vârsta între 6 și 19 ani

Clubul Copiilor Lugoj și Asociația Smart Kreativ, în colaborare cu Consiliul Local și Primăria Municipiului Lugoj, organizează, cu scopul de a  stimula și promova talentele locale cu preocupări în domeniul cultural artistic și al artelor plastice, cea de-a III-a ediție a proiectului ”Gala talentelor lugojene”.

Se pot înscrie copii cu vârsta între 6 și 19 ani, cu domiciliul în Lugoj, care frecventează o instituție de învățământ  sau un ONG din municipiu.

Proiectul se va desfășura pe patru secțiuni:

  • muzică (durata maximă a momentului artistic este de 4 minute): muzică ușoară  – individual/ grup, muzică populară – individual/grup, muzică instrumentală – individual/grup;
  • dans (durata maximă a momentului artistic este de 4-5 minute): dans modern/ street dance – individual/grup, dans contemporan – individual/grup, dansuri populare – grup;
  • teatru (durata maximă a momentului artistic este de 3 minute pentru monolog și poezie și 5-7 minute pentru scenetă): monolog – individual, poezie – individual, scenetă – grup;
  • artă plastică (pictură, desen, grafică, modelaj, desen digital, etc).

Cei interesați se pot înscrie prin transmiterea unui material video până cel târziu în 6 noiembrie 2022,  folosind link-ul corespunzător secțiunii pentru care concurează:

Modalitatea de  denumire a materialului video:  NUME PRENUME_VÂRSTĂ_ȘCOALĂ_SECTIUNE (exemplu: POPESCU ANA_ANISOARA ODEANU_10_DANS). La secțiunea artă plastică, lucrările se depun la sediul Clubului Copiilor Lugoj până cel târziu în 6 noiembrie 2022 și vor avea o etichetă cu următoarele informații: nume prenume, vârsta.

Nu se acceptă momente artistice/lucrări cu care concurentul a participat la ediția din 2021. De asemenea, organizatorii recomandă concurenților de la secțiunea muzică să aleagă piese care nu sunt specifice sărbătorilor de iarnă.

În perioada  7-13 noiembrie 2022, un juriu de specialitate pentru fiecare secțiune va evalua materialele video  și va selecta cele mai bune momente artistice pentru spectacolul artistic ”Gala talentelor lugojene”, care va avea loc miercuri, 23 noiembrie 2022, de la ora 17,30, la Teatrul Municipal „Traian Grozăvescu” din Lugoj. La acest spectacol de gală sunt invitați să participe pentru premiere toți concurenții înscriși, iar câștigătorii  locului I de la  fiecare secțiune/categorie vor prezenta live momentul artistic cu care au concurat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.