Gala premiilor lugojene – ediția a VII-a

Teatrul  Municipal „Traian Grozăvescu” din Lugoj va găzdui vineri, 8 decembrie, de la ora 18, cea de-a VII-a ediție a Galei premiilor lugojene.

La ediția din acest an a manifestării, organizată de Primăria municipiului Lugoj și Fundația Europeană Drăgan, în parteneriat cu săptămânalul ”Redeșteptarea”, vor fi acordate şapte premii de excelenţă, pe diferite categorii, precum și Marele Premiu „J. C. Drăgan”, care va fi decernat mezzosopranei Aura Twarowska, căreia i se va înmâna şi diploma de „Cetăţean de Onoare” al Lugojului.

La categoria cultură, va fi premiat Ansamblul Folcloric „Lugojana”, cea mai activă formaţie culturală care reprezintă Lugojul peste hotare, Cinematograful „Bela Lugosi” va primi premiul rezervat domeniului administrație, iar la categoria educație vor fi premiați elevul Sergiu Novac, de la Colegiul Naţional ”Coriolan Brediceanu”, primul pe ţară la Olimpiada de matematică şi membru al lotului olimpic de matematică al României, și omul de afaceri Steven Ausnit, pentru implicarea în învăţământul lugojean.

Premiul de la categoria economie va fi acordat Centrului logistic Lidl, pentru investiţia de 20 de milioane de euro, care a pus Lugojul pe harta de retail a Europei, iar la categoria sport vor fi premiate Roxana Țif (medaliată cu aur la Europenele de lupte cadeţi, din acest an) și Ionela Canea (componentă a echipei de volei a CSM Lugoj, dublă vicecampioană balcanică).

În cadrul manifestării va avea loc și un spectacol susținut de: Aura Twarowska (mezzosoprană), Veronica Anușca (soprană), Elisabeta Marin (soprană), Diana Chirilă (soprană), Sorina Munteanu (soprană), Cosmin Ifrim (tenor), Liviu Indricău (tenor), Silviana Cîrdu (pian), Manuela Iana Mihăilescu (pian) și Dragoș Mihăilescu (pian).

Lugoj Expres Gala premiilor lugojene - ediția a VII-a Steven Ausnit spectacol premii Lidl gala premiilor lugojene gală festivitate cetățean de onoare Aura Twarowska

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.