Furnizarea gazelor naturale va fi întreruptă în cinci localități

Compania Delgaz Grid a anunțat că joi, 19 august, va sista temporar alimentarea cu gaze naturale în cinci localități din  județul Timiș: Nădrag, Dumbrăvița, Ghiroda, Giarmata Vii și Timișoara.

Astfel, pentru lucrări la sistemul național de distribuție, se va întrerupe furnizarea gazului, începând cu ora 8, pe tot teritoriul Dumbrăviței, Ghirodei și satului Giarmata Vii, iar în Timișoara, pe strada Grigore Alexandrescu (între Calea Aradului și Calea Torontalului), pe platforma industrială Torontalului și pe străzile Arthur Rubinstein, Marius Moga, Ernest Neuman, Atanasie Demian, Aurel Contra, Ion Hobana, Ion Flueraș, Marin Constantin și Loichița Vasile. Reluarea alimentării se va face în jurul orei 20, dar există posibilitatea să se întrerupă și zilele viitoare.

La Nădrag, gazul se va întrerupe tot de la ora 8, pentru lucrări la sistemul de distribuței al gazelor naturale, fiind afectate 12 străzi: Metalurgiștilor, Corneț, Grădinișei, Liniștii, Padeș, Școlii, Teilor, Tineretului, Turnătoriei, Pasaj Stadion, Piața Centrală și Splaiul Nucilor. Reluarea alimentării e programată în jurul orei 21.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale, care se va realiza treptat, să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Compania regretă disconfortul creat şi mulţumeşte clienţilor pentru înţelegerea şi sprijinul acordat pentru desfăşurarea acestor lucrări.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.