Francisc Boldea: „Dragi lugojeni, vă invit să veniți alături de echipa Partidului Social Democrat” (P)

Dragi lugojeni,

Vă mulțumesc încă o dată pentru încrederea pe care mi-ați acordat-o la alegerile din luna iunie a acestui an. Totodată, trebuie să vă mulțumesc și pentru votul de încredere dat președintelui Consiliului Județean Timiș, Sorin Grindeanu. Împreună cu domnia sa, cu puternica echipă de consilieri județeni și consilieri locali, vom pune în aplicare o serie de proiecte importante pentru orașul nostru.

Dacă la Consiliul Județean Timiș avem toată susținerea președintelui Sorin Grindeanu pentru continuarea dezvoltării Lugojului, avem nevoie și de o susținere puternică în Parlamentul României. De aceea, dragi lugojeni, vă invit să veniți alături de echipa Partidului Social Democrat, o echipă tânără, dar experimentată, unită și foarte puternică. Nu vom putea, doamnelor și domnilor, să creștem ritmul de dezvoltare al Lugojului fără susținere totală a proiectelor noastre. Mai mult, avem șansa ca lista la Camera Deputaților să fie deschisă de un lugojean de-al nostru, Călin Dobra, un tânăr care din toate funcțiile ocupate, a sprijinit proiectele noastre de până acum.

De aceea, dragi lugojeni, vă invit ca în data de 11 decembrie, când vom vota cu toții pentru viitorul nostru, al copiilor și nepoților noștri, al orașului în care trăim, să alegem o echipă formată din oameni puternici și serioși, de candidați care să ne reprezinte cu onoare și mândrie, de viitori parlamentari care trăiesc alături de noi, nu de unii impuși de la București și care, după alegeri, vor uita de noi.

Vă mulțumesc!

Primar

Francisc Boldea

Lugoj Expres Francisc Boldea: "Dragi lugojeni, vă invit să veniți alături de echipa Partidului Social Democrat" (P) PSD Timiș PSD Lugoj Francisc Boldea Călin Dobra

Publicat la comanda PSD Timis. Cod mandatar financiar: 11160007.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.