Francisc Boldea: „Dobra să își vadă de treaba lui în județ și să nu se amestece la Lugoj”

Francisc Boldea, încă primar al Lugojului și președinte al organizației PSD din municipiu, i-a răspuns lui Călin Dobra, vicepreședinte PSD Timiș, care, într-un mesaj transmis pe pagina sa de Facebook, a susținut că este nevoie de o schimbare în PSD Lugoj, organizație care „trebuie să își propună o altfel de politică pentru viitor, cu o echipă nouă și consilieri locali aplecați asupra nevoilor cetățenilor”.

Boldea îi transmite lui Dobra să își vadă de treaba lui în județ și să nu  se amestece la Lugoj, subliniind faptul că el a câștigat trei mandate de primar, iar la alegerile de acum s-a clasat pe locul doi, în timp ce Dobra a terminat pe locul trei competiția electorală pentru președinția Consiliului Județean Timiș, rezultat considerat ca fiind  „o rusine pentru PSD”

„Datorită mie și rezultatelor obținute în cele trei mandate, Dobra și ceilalți au obținut posturi la județ. Îi cer și eu același lucru, că ne-a făcut de rușine. Eu am condus trei mandate municipiul Lugoj, iar acum am terminat pe locul doi. El a terminat pe locul trei! Și PSD Lugoj a terminat tot pe locul doi. Eu sper să îți vadă de treaba lui în județ și să nu se amestece la Lugoj. E prima dată când se înscrie și el la un concurs. Până acum, toată viața, a candidat numai pe liste. Eu am câștigat numai individual de trei ori. Dânsul nu a câștigat niciodată pe numele lui. Dobra a obținut 18%, iar Nica 40%. E cea mai mare rușine pentru PSD. Noi am câștigat cu Grindeanu, în 2016, și cu Bojin, în 2012. Eu am câștigat de trei ori. Nu am câștigat a patra oară, dar suntem a doua formațiune din oraș. Iar la Lugoj avem patru consilieri, în timp ce Timișoara are doar trei consilieri”, ne-a declarat Francisc Boldea, precizând că nu va renunța la mandatul de consilier local pe care l-a obținut.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.