Fotbalul lugojean, pe locul 2! CSM Lugoj a ratat șansa de a reprezenta județul Timiș la barajul de promovare în Liga 3

Echipa de fotbal a Clubului Sportiv Municipal Lugoj a ratat șansa de a câștiga campionatul Ligii 4 – Timiș și de a participa la barajul de promovare în Liga 3.

Deși în penultima etapă s-a impus cu 9-0 (7-0) pe teren propriu, cu CS Comloșu Mare, prin golurile reușite de Mărmăneanu (2), Cioată, Njifakue, Stoia, Ilyassou, Talpă și Maier, CSM Lugoj nu o mai poate depăși în clasament pe CSC Peciu Nou, care, prin victoria cu 4-0 pe terenul formației CS Cocoșul Orțișoara, a devenit noua campioană a fotbalului județean din Timiș.

Cu o etapă înainte de finalul campionatului, CSC Peciu Nou are 92 de puncte, fiind urmată în clasament de CSM Lugoj, cu 88 de puncte. Astfel, indiferent de rezultatele ultimei etape, formația lugojeană va încheia campionatul pe locul 2, în timp ce formația din Peciu Nou (cu un buget mai mic decât CSM Lugoj) va întâlni reprezentanta județului Hunedoara – Gloria Geoagiu, în barajul de promovare în Liga 3.

Un sezon cu multe speranțe pentru iubitorii fotbalului lugojean, încheiat însă doar pe locul 2, după ce CSM Lugoj a fost campioană de toamnă, dar, apoi, a făcut doar egal la Liebling și a pierdut cu Gătaia și Carani.

Astfel, și în sezonul viitor CSM Lugoj va evolua tot în Liga 4.

Un comentariu la „Fotbalul lugojean, pe locul 2! CSM Lugoj a ratat șansa de a reprezenta județul Timiș la barajul de promovare în Liga 3

  • 11 iunie 2023 la 15:37
    Permalink

    Dl.Anghel fa curat la echipa…da afara pe acei jucători care în retur au jucat pentru ei.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.