Fotbalistul transferat pe 2 containere, declarații șocante la adresa șefului CSM Lugoj: „O fi băgat banii la buzunar”

Fotbalistul camerunez Aziz Njoya Njifakue, care a fost transferat de la CSM Lugoj în Liga a 2-a, la Viitorul Pandurii Tg. Jiu, pe două containere, a făcut declarații șocante la adresa șefului Clubului Sportiv Municipal Lugoj, într-un interviu pentru Fanatik, în care a explicat cum s-a realizat transferul care a făcut înconjurul planetei.

„Președintele de la Viitorul Pandurii Târgu-Jiu a vorbit cu președintele de la Lugoj pentru transferul meu și a vrut să îi dea banii. Președintele de la CSM Lugoj a cumpărat cu banii containerele! El a zis că are nevoie de containere. Nu știu câți bani i-a dat, dar destul de mulți, a protestat și a zis că are nevoie de containere. El a făcut ce a vrut el. La Lugoj avem o problemă acum, că nu avem primar și el se ocupă de toată partea sportivă. Asta e politica! O fi băgat banii la buzunar”, a spus atacantul camerunez pentru sursa citată, menționând și că „Președintele de la CSM Lugoj nu se pricepe la fotbal! El a fost taximetrist și acuma se ocupă de echipă”.

Despre transferul fotbalistului camerunez s-a scris în cele mai mari publicații din lume, fiind numit drept „cel mai suprarealist din istoria fotbalului”.

Clubul Sportiv Municipal Lugoj este condus de către fostul consilier județean liberal Mihai Anghel.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.