Fostul consilier local lugojean Fedor Mașniță, numit președinte interimar al PMP Timiș

Biroul de presă al PMP Timiș a anunțat că duminică, 8 mai, la Iași s-a desfășurat Consiliul Executiv Național al Partidului Mișcarea Populară, sub conducerea președintelui Cristian Diaconescu, iar în cadrul acestei întruniri „a fost luată o decizie importantă pentru organizația din Timiș și pentru cetățenii din județul nostru”: cu unanimitate de voturi echipa lui Fedor Mașniță a fost votată pentru conducerea interimară a filialei PMP Timiș.

„Obiectivul meu este acela de a coagula susținătorii noștri din localitățile unde încă nu avem organizații locale statutar construite și de a pregăti alegerile interne pentru organizația PMP Timiș. Sunt mândru de colegii mei care sunt aleși locali si îi voi sprijini în continuare pentru a rămâne implicați în comunitățile lor. Apreciez că ei ne reprezintă cu demnitate. Apreciez că Partidul Mișcarea Populară este singurul partid de dreapta creștin democrat, care și-a respectat promisiunile, un partid care luptă curat și cinstit pentru interesul românilor. Un partid cu șanse reale de a oferi un candidat la alegerile prezidențiale din 2024 în persoana domnului președinte Cristian Diaconescu. Sunt parte și voi rămâne un garant al proiectului de țara România Respectată”, a declarat Fedor Mașniță, după numirea în funcția de președinte al organizației PMP Timiș.

„Fedor Mașniță se bucură de încrederea și susținerea liderilor PMP Timiș, fiind membru al partidului nostru încă din 2015. El a ocupat funcția de vicepreședinte la nivel județean în cadrul vechii echipe până în anul 2017, a reprezentat cu mândrie locuitorii municipiului Lugoj ca și ales local și s-a implicat activ începând cu anul 2021, alături de domnul Negruț Clement, în organizarea filialei noastre”, se mai menționează în comunicatul Biroului de presă al PMP Timiș.

Trebuie menționat însă și faptul că, în PMP, atât la nivel național, cât și la nivel județean, sunt două tabere: una care îl recunoaște ca președinte pe Cristian Diaconescu (care l-a avut președinte în Timiș pe Nelu Balaș) și cealaltă, cu Eugen Tomac – președinte (care în Timiș îl recunoaște ca președinte pe primarul din Giarmata, Claudiu Mihălceanu).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.