FFEH6 – cea de-a VI-a ediție a Festivalului de Film al Elevilor de la HasdEU

La Liceul Teoretic „Iulia Hasdeu” din Lugoj a avut loc, joi, evenimentul final al celei de a VI-a ediții a Festivalului de Film a Elevilor de la HasdEU – FFEH6.

În cadrul proiectului FFEH6, în contextul celebrării Centenarului, 70 de elevii de la Liceul Teoretic „Iulia Hasdeu” Lugoj, au  realizat, filmulețe de 5-7 minute despre istoria propriei familii. Pe lângă interviuri cu bunicii și părinții, elevii au folosit vechi fotografii de familie.

Cele mai bune filme realizate au fost premiate cu diplome și premii în obiecte cu sigla evenimentului. În acest an, elevii care au realizat cele mai bune filme au fost: Chifa Rebeca, Strian Larisa și Bohotici Lidia (din clasa a XI-a E), Stanciu Alexandra și Bodac Amalia (din clasa a X-a D), Proțic Diana, Oargă Raluca, Luca Alexandra, Suciu Bogdan și Colceriu Diana (din clasa a XI-a A).

Proiectul a fost cofinanțat de Consiliul Județean Timiș prin programul Agenda Culturală și și-a propus dezvoltarea competențelor artistice și digitale ale elevilor de la Liceul Teoretic „Iulia Hasdeu” Lugoj cu ajutorul filmelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.