Festivalul „Zilele veveriţelor”, în acest weekend, la Buziaș

În acest weekend, la Buziaş va avea loc cea de-a V-a ediţie a Festivalului „Zilele veveriţelor”.

Evenimentul se va desfășura în zilele de 1 și 2 iunie, în Parcul Central din orașul-stațiune Buziaș și, după cum au anunțat organizatorii, vor fi două zile pline de activităţi, surprize, concursuri şi multă distracţie, aşa cum s-a întâmplat în fiecare an.

Manifestările vor începe sâmbătă, 1 iunie, cu o activitate de paintball şi cu spectacole de divertisment pentru copii, desfăşurate în parcul staţiunii. Astfel, de la ora 10,30 este preconizat un teatru stradal pentru copii, va urma, de la ora 12, un spectacol de dans, pentru ca, între orele 13 şi 17, să aibă loc parada colonadei şi un concert de fanfară.

Seara va fi rezervată muzicii uşoare, cu recitaluri susţinute de Cu Asar, Rockabil, Alexandra Ungureanu, Pepe şi Direcţia 5.

Duminică, 2 iunie, va avea loc un spectacol folcloric, cu începere de la ora 13, care va reuni solişti precum Adrian Stanca, Oana şi Raluca Stanca, Elena Jurjescu, Cornelia Lupulescu, Ramona Ilieşi Drăgan, Nelu Blidariu şi mulţi alţii.

De asemenea, de la ora 14, este aşteptat tradiţionalul concurs gastronomic „Cele mai bune sarmale din Banat”.

Festivalul este organizat de Asociaţia pentru Dezvoltarea Zonei Buziaş şi Asociaţia Culturală Izvoraşul, în colaborare cu Primăria Oraşului Buziaş şi Consiliul Judeţean Timiş.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.