Festivalul Internaţional de Folclor “Joc şi cântec la izvoare”, la Buziaș

Stațiunea Buziaș va fi în sărbătoare, vineri, 7 iulie, cu ocazia desfășurării Festivalului Internaţional de Folclor “Joc şi cântec la izvoare”.

Ajuns la cea de-a V-a ediție, evenimentul va debuta la ora 17, cu o paradă a portului popular, care va porni de la Casa de Cultură.

Participă nume importante ale muzicii populare, alături de ansambluri folclorice din țară și străinătate. Vor urca pe scena amenajată la intrarea în Parcul Central grupuri folclorice din Argentina, Georgia şi Spania, ansamblurile “Făgeţeana” din Făget, “Cununa Veţelului” din Veţel – Hunedoara și “Izvoraşul”  din Buziaș, precum și îndrăgiții interpreți de cântec popular: Liliana Laichici, Mihaela Petrovici, Ana Munteanu, Vasile Conea, Adrian Stanca, Nicu Novac, Oana şi Raluca Stanca, Ramona Gomboş, Cornelia Lupulescu, Mircea Cârţişorean, Ramona Ilieşi Drăgan, Elena Evsei, Sebastian Râmneanţu şi Daliana Georgiana Tătar.

Festivalul Internaţional de Folclor “Joc şi cântec la izvoare” este organizat de Primăria și Casa de Cultură Buziaş, cu sprijinul Consiliul Judeţean Timiş.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.