Festivalul de Teatru „FestTeamArt”, la cea de-a XIV-a ediție

Casa de Cultură a Municipiului Lugoj, în colaborare cu Primăria și Consiliul Local Lugoj, organizează, în perioada 24-26 noiembrie, cea de-a XIV-a ediție a Festivalului de Teatru ”FestTeamArt”.

Anul acesta, pe scena Teatrului Municipal ,,Traian Grozăvescu” vor fi prezente șapte trupe de teatru din cinci orașe din țară.

În deschiderea festivalului, joi, 24 noiembrie, de la ora 11, actorii Teatrului Municipal Caracal vor prezenta spectacolul pentru copii ”Povestea lui Peter Pan”, după J. M. Barrie, în regia lui Florin Beciu.

Seara, de la ora 18:00, va avea loc festivitatea de deschidere, urmată de spectacolul ”Haide, ucide-mă dragoste!”, de Aziz Nesin, în regia Mariei Voronca, prezentat de actorii Teatrului Municipal ”Traian Grozăvescu”, iar de la ora 20:00, de spectacolul ”Butoiul cu pulbere”, de D. Dukovski, în regia lui Marius Cisar, pus în scenă de actorii trupei ”Redoute” a Centrului Cultural ”Reduta” Brașov.

Vineri, 25 noiembrie, de la ora 11, actorii trupei de teatru ”Grigore Alecsandrescu” din Roman vor prezenta spectacolul pentru copii ”Pinnochio”, de C. Collodi, în regia lui Luminiței Merea, iar de la ora 13:00, elevii lugojeni sunt invitați la spectacolul ”Animicștiutorul”, prezentat de către Trupa de Teatru a Asociației Culturale ”Tu și Eu” din Lugoj, un spectacol realizat de Anca Maria Colțeanu, inspirat după cartea ”Enciclopedia Zmeilor”, de Mircea Cărtărescu. Același spectacol va fi prezentat și de la ora 18:00, pentru publicul larg.

Sâmbătă, 26 noiembrie, de la ora 17:30, Teatrul ”Thetis” al Centrului Militar Medgidia va prezenta spectacolul ”Dulcea ipocrizie”, după T. Popescu, în regia lui Ion Crișu, iar de la ora 20:00, Trupa de Teatru ”Joker” a Casei de Cultură ”I. N. Roman” Medgidia va prezenta comedia ”Crede-mă, te mint”, adaptare după Ion Băieșu, în regia lui Laurențiu Vlad. De la ora 21:30 va avea loc festivitatea de închidere, cu decernarea diplomelor și trofeelor festivalului.

Prezentatori: Loredana Lupescu și Constantin Ilie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.