Festivalul Avioanelor, la Buziaș: weekend cu zboruri, parașutism, expoziții, rock, folk și arte marțiale

La Buziaș va avea loc, în zilele de 28 și 29 iulie, cea de-a IV-a ediție a „Festivalului Avioanelor”.

Evenimentul este organizat de Asociația pentru Dezvoltarea Zonei Buziaș, în colaborare cu Primăria Buziaș și Terasa „La Aeroport”.

Programul cuprinde o demonstraţie aviatică a companiei de aviaţie utilitară „Aero West” din Buziaş, demonstraţii de arte marţiale, diferite expoziţii şi un festival de muzică folk şi rock.

Vor susține recitaluri:

  • Sâmbătă, 28 iulie: Remember Band, Cu Asar și Rockabil;
  • Duminică, 29 iulie: Ducu Bertzi, Cristian Buică și Ștefania Iacob.

„Aero West” are şi alte oferte de divertisment, precum pilotajul sau sărituri cu paraşuta. Terasa „La Aeroport”, unde se află acum două avioane sovietice şi un turn de control, a devenit cel mai cunoscut loc de atracţie al oraşului. În carlinga unui avion a fost amenajat un restaurant-bar sub aripile căruia funcţionează în timpul verii o terasă, cel de-al doilea a devenit o cofetărie, iar în turnul de control există un spaţiu de protocol VIP Lounge „Belvedere”.

Lugoj Expres Festivalul Avioanelor, la Buziaș: weekend cu zboruri, parașutism, expoziții, rock, folk și arte marțiale rock parașutism folk Festivalul avioanelor festival divertisment concert Buziaș avioane arte marțiale Aero West

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.