Fermierii și transportatorii au protestat în fața Primăriei Lugoj. Subprefectul Sorin Ionescu s-a întâlnit cu protestatarii

Fermierii și transportatorii din zona Lugojului continuă să protesteze și să își arate nemulțumirile.

După trei zile de proteste cu utilajele pe DN 6 – centura municipiului Lugoj, protestatarii s-au reunit, marți dimineața, în fața Primăriei Lugoj.

La sediul Primăriei Lugoj a fost prezent și subprefectul județului Timiș, Sorin Ionescu, care s-a întâlnit cu o delegație a protestatarilor.

La discuții au participat și reprezentanții administrației lugojene: viceprimarul interimar al municipiului Lugoj, Adrian Serendan, și Claudiu Buciu, consilierul personal al primarului interimar, Bogdan Blidariu.

„Astăzi, la primăria municipiului Lugoj, m-am întâlnit cu grupul de reprezentanți ai protestatarilor. După 3 zile de protestat în stradă, transportatori și fermieri din zona Lugojului, Darova, Boldur, Găvojdia au protestat astăzi într-un mod civilizat la masa dialogului cu reprezentanții instituțiilor statului. Și de această dată, am ajuns la un acord și i-am asigurat de faptul că revendicările pe care le-am preluat vor fi transmise către Guvernul României, către ministerele de resort responsabile de problemele revendicate. Le-am recomandat să înștiințeze organele de control și ordine publică ale statului pentru orice încălcare a prevederilor legale pe care o depistează în ceea ce privește domeniul lor de activitate. Și i-am asigurat că pentru problemele care își au rezolvarea în plan local, vom organiza întâlniri de lucru zonale, cu prezența reprezentanților instituțiilor aferente”, a transmis subprefectul Sorin Ionescu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.