Faza zonală a Concursului Serviciilor Profesioniste pentru Situații de Urgență debutează la Lugoj

Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Banat” al județului Timiș va organiza, în perioada 26-28 iulie, etapa a III-a, faza zonală, a Concursului Serviciilor Profesioniste pentru Situații de Urgență.

La acestă etapă a concursului vor participa echipe profesioniste din cadrul inspectoratelor județene, din județele Arad, Alba, Bihor, Hunedoara și Timiș.

Concursul se va desfășura atât la Lugoj, cât și la Timișoara. Festivitatea de deschidere și prezentarea loturilor sportive va avea loc joi, 27 iulie, începând cu ora 9, la sediul Detașamentului de Pompieri Lugoj.

Programul după care se va desfășura concursul:

  • În data de 27.07.2017, începând cu ora 09:00, la Detașamentul de Pompieri Lugoj (str. Făgetului, nr. 150) se va desfășura festivitatea de deschidere a concursului și prezentarea loturilor sportive, după care va avea loc prima probă a concursului „Scara de fereastră”. 
  • Tot în data de 27.07.2017, pe Stadionul „Dan Păltinișanu” din Timișoara se va desfășura proba a doua – „Pista cu obstacole pe 100 m”.
  • În data de 28.07.2017, începând cu ora 09:00, pe Stadionul „Dan Păltinișanu” din Timișoara se va desfășura proba a treia – „Ștafeta 4×100m”. 
  • În data de 28,07.2017, la ora 12:00, pe terenul mic, de lângă Stadionul „Dan Păltinișanu” din Timișoara, se va defășura ultima probă de concurs – „Desfășurarea dispozitivului de intervenție la motopompă”.
  • După finalizarea celor 4 probe de concurs, se va desfășura Festivitatea de premiere și închidere oficială a concursului, pe Stadionul „Dan Păltinișanu” din Timișoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.