Fără aviz sau autorizație ISU, bazarul din Lugoj se va închide definitiv

La sfârșitul anului 2017, bazarul din Lugoj a fost închis de fosta administrație pentru efectuarea unor lucrări de reabilitare a celor două hale, iar comercianții au fost mutați în Piața agroalimentară „Timișul”.

În cei aproape trei ani, cât a fost închis, la cele două hale ale bazarului s-au redimenționat instalațiile electrice, au fost schimbate ușile și s-a reparat acoperișul. Proiectul prevedea și o compartimentare a spațiilor comerciale, care însă nu a mai fost realizată pentru că nu s-au obținut avizele ISU.

Claudiu Buciu, noul primar al Lugojului, a anunțat că bazarul va fi închis definitiv, dacă nu are aviz sau autorizație ISU.

„Dacă bazarul nu are aviz sau autorizație ISU se va închide definitiv. Am solicitat în scris, din nou, ISU să ne comunice dacă au fost emise, vreodată, aviz sau autorizație pentru această clădire. Nu putem pune în pericol viața nimănui. Dacă va fi posibil și legal vom analiza varianta mutării acestora (comercianților – n.r.) în piața agroalimentară. Din discuțiile avute cu dânșii am înțeles că nu vor să se mute în piața agroalimentară”, a anunțat primarul Claudiu Buciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.