Familia Regală a României vine la Lugoj! Participă la o Sfântă Liturghie pentru sufletul Reginei Ana

Joi, 1 august, în municipiul Lugoj va avea loc o slujbă de pomenire a Reginei Ana a României, la împlinirea a trei ani de la trecerea sa la cele veșnice.

După cum a anunțat Familia Regală a României, la ceremonia religioasă vor participa Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei și Alteța Sa Regală Principele Radu.

Sfânta Liturghie pentru sufletul Reginei Ana a României va fi oficiată de părintele Daniel Pozsonyi, la ora 12, la Biserica Parohială Romano-Catolică “Preasfânta Treime” (strada Bucegi, nr.4).

Regina Ana a închis ochii în ziua de 1 august 2016, la spitalul din orașul Morges, în Elveția, și a fost înmormântată la Noua Catedrală Arhiepiscopală și Regală din Curtea de Argeș, pe 13 august 2016.

Au fost primele funeralii regale din România după anul 1938. În cele trei zile de ceremonii funerare, România și Republica Moldova au declarat doliu național.

Familia Regală a anunțat că toți cei care doresc să ia parte la Sfânta Liturghie pentru sufletul Reginei Ana a României sunt bineveniți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.