Făgetul intră în carantină de weekend. Lugojul, încă 14 zile în carantină de noapte săptămânală

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, convocat de subprefectul Ovidiu Drăgănescu, a aprobat o hotărâre în baza căreia s-au actualizat anexele cuprinzând incidența de la nivelul unităților administrativ-teritoriale din județul Timiș, anexe întocmite pe baza ratei de infectare pe ultimele 14 zile.

.La majorări de incidență, UAT-urile Sacoșu Turcesc, Sânpetru Mare, Găvojdia au fost trecute pe anexa 1, cuprinzând UAT-urile cu rata de infectare mai mare de 7,5/1000 de locuitori.

UAT Giulvăz, Mănăștiur, Făget și Recaș au fost trecute pe anexa 2, cuprinzând UAT-urile cu rata de infectare mai mare de 6/1000 de locuitori și mai mică de 7,5/1000 de locuitori.

UAT-urile Bârna, Știuca, Tomnatic au fost trecute pe anexa 3, cuprinzând UAT-urile cu rata de infectare mai mare de 3/1000 de locuitori și mai mică de 6/1000 de locuitori.

UAT Gottlob au fost trecută pe anexa 4, cuprinzând UAT-urile cu rata de infectare mai mare de 2/1000 de locuitori și mai mică de 3/1000 de locuitori

Totodată, la scăderi de incidență – la reevaluare la termenul de 14 zile:

  • UAT Fârdea a trecut de pe anexa 3 pe anexa 2,
  • UAT Valcani de pe anexa 3 a ieșit de pe anexele cu restricții,
  • UAT Giera a trecut de pe anexa 2 pe anexa 4,
  • UAT Jebel, Ohaba Lungă și Racovița au trecut de pe anexa 2 pe anexa 3,
  • UAT-urile Liebling și Pișchia au trecut de pe anexa 1 pe anexa 2,
  • UAT Otelec a trecut de pe anexa 1 pe anexa 3.

La reevaluare la termenul de 14 zile, UAT-urile Deta (anexa 2), Becicherecu Mic (anexa 1), Bethausen (anexa 1), Coșteiu (anexa 1), Foeni (anexa 1), municipiul Lugoj (anexa 1), Peciu Nou (anexa1), Săcălaz (anexa 1), Sânandrei (anexa1) rămân încă 14 zile pe actualele anexe.

Măsurile adoptate se vor aplica începând de marți, 19.10.2021.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.