Explozie puternică într-un bloc de garsoniere, din Lugoj (FOTO)

Douăzeci de persoane au fost evacuate, vineri dimineața, dintr-un bloc de nefamiliști de pe strada Buziașului din Lugoj, după ce în unul din cele 50 de apartamente ale imobilului a explodat o butelie.

Explozia s-a produs într-o garsonieră de la primul etaj al blocului, din cauza acumulărilor de gaze de la o butelie defectă.

În urma exploziei, proprietarul apartamentului – un bătrân de 70 de ani – a fost rănit, fiind preluat de un echipaj de la Ambulanță și transportat la spital.

În total au fost afectate 10 apartamente, iar 20 de persoane au fost evacuate. Din fericire, explozia nu a fost urmată și de un incendiu, dar pagubele sunt însemnate.

Pompierii lugojeni s-au deplasat la locul incidentului cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă,  cu un ofițer, un maistru militar și nouă subofițeri.

În prezent se fac evaluări la fața locului. Totodată, a fost convocat comitetul local pentru situații de urgență a municipiului Lugoj în vederea identificării spațiilor de cazare pentru locatarii blocului afectat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.