Explozie de cazuri COVID-19, la Lugoj! Focar cu 65 de persoane infectate

Numărul de cazuri de coronavirus a explodat, la Lugoj, unde nu mai puțin de 65 de persoane sunt infectate în focarul de la Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică.

După cum a informat Instituția Prefectului și Direcția de Sănătate Publică Timiș, în ultimele 24 de ore, la Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică au fost confirmate 41 de noi cazuri de COVID-19. Dintre persoanele infectate, nouă sunt angajați ai centrului.

Cazurile de COVID-19 din focare sunt raportate în funcție de numărul de persoane infectate din locație, care au legătură epidemiologică între ele. Cazurile pe localități sunt raportate în funcție de domiciliul persoanelor.

Astfel, în județul Timiș, în ultimele 24 de ore au fost efectuate 1.682 de teste, fiind confirmate cu coronavirus 78 de persoane, Persoanele infectate sunt din:  Lugoj – 40, Timișoara – 16, Periam – 4, Giroc- 7, Buziaș – 6, Giarmata – 1, Surducu Mic (Traian Vuia) – 1, Botești (Bârna) – 1, Sânnicolau Mare – 1, Periam – 1, Deta -1, Dumbrava – 1, Hitiaș (Racovița)-1, Batești (Făget) -1, Chișoda (Giroc)-1, Utvin (Sânmihaiu Român) – 1, Șandra – 1, Becicherecu Mic – 1.

Autoritățile au precizat că sunt 4 cazuri cu domiciliul în Timiș alocate altor județe, precum și că, în ultimele 24 de ore, au decedat 3 persoane cu COVID-19, din județul Timiș.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.