Examen pentru obținerea calității de expert contabil și de contabil autorizat

Corpul Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România (CECCAR) – Filiala Timiș organizează cursuri de pregătire în vederea susţinerii examenului de acces la stagiu pentru obţinerea calităţii de expert contabil şi contabil autorizat, în luna septembrie 2017.

Cursul se organizează pentru toate disciplinele prevăzute în programa de examen.

„Examenul de admitere la stagiu se va organiza în zilele de 7 și 14 octombrie 2017. Astfel, proba scrisă se va desfășura în data de 7 octombrie, la disciplinele Contabilitate, Fiscalitate și Drept– pentru categoriile expert contabil și contabil autorizat –, iar în data de 14 octombrie va avea loc proba scrisă la disciplinele Evaluare economică și financiară a întreprinderilor, Audit, Expertiză contabilă și Doctrină și deontologie– doar pentru categoria expert contabil. Contabilii autorizați, cu studii superioare economice, membri activi ai CECCAR, care au îndeplinite la zi obligațiile profesionale față de Corp, pot susține, în data de 14 octombrie, proba scrisă la disciplinele Contabilitate, Audit, Evaluare economică și financiară a întreprinderii, Expertiză contabilă și Doctrină și deontologie, pentru a accede la profesia de expert contabil”, a anunțat prof. univ. dr. Ovidiu Constantin Bunget, președintele CECCAR Filiala Timiș.

Depunerea dosarelor de înscriere pentru susţinerea examenului se poate face până la data de 08 septembrie 2017.

Mai multe relaţii se pot obţine la numărul de telefon: 0256.204.884; e-mail: ceccartimis@ceccartimis.ro sau la sediul filialei din Timișoara, strada Moise Nicoară nr. 21.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.