Eveniment sportiv, la Lugoj: Supercupa României la fotbal în sală și meci caritabil pentru Kassandra Rotariu

Sala de sport „Ioan Kunst Ghermănescu” din Lugoj va găzdui marți, 22 august, un dublu eveniment sportiv: Supercupa României la futsal și un meci caritabil pentru Kassandra Rotariu.

Partida pentru Supercupa României la futsal se va disputa, de la ora 20, între Informatica Timișoara (câștigătoarea Cupei României) și Autobergamo Deva (campioana țării), fiind prefațat, de la ora 18, de un meci caritabil între Gloriile Banatului și Gloriile României. Cu acest prilej, la Lugoj vor fi prezente nume importante ale fotbalului românesc, jucători care au reprezentat cu cinste România în confruntările internaționale.

Toate încasările vor fi donate pentru Kassandra Rotariu, fetița din Lugoj care a fost adoptată, pe când avea doar patru ani, de fostul mare internațional Iosif Rotariu. Fetița a fost arsă în nenumărate rânduri cu ţigara şi otrăvită cu acid, iar la un moment dat a fost aruncată de la fereastră chiar de către bunica ei. Mai mult, pe lângă chinurile greu de imaginat la care a fost supusă, Kassandra suferă și de o boală a oaselor, care îi distruge articulaţiile. În ciuda tuturor acestor greutăți, fata s-a recuperat, iar acum trăiește o viață normală, datorită fostului fotbalist care s-a comportat cu ea ca un adevărat părinte. Bunica fetei nu a rămas nepedepsită, pentru ororile la care a supus-o pe Kassandra Rotariu. Aceasta a fost condamnată la opt ani de închisoare, din care a executat doar şase. A reuşit să scape mai repede din spatele gratiilor pentru că a avut un comportament „exemplar” cât timp a fost închisă. Imediat după ce a fost eliberată, femeia a fugit din România.

Prețul biletelor este de doar 10 lei. Tichetele se pot achiziționa de la Sala  „Ioan Kunst Ghermănescu” sau de la sediul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Timișoara (str M. Eminescu nr 2A, tel 0256/490469).

Lugoj Expres Eveniment sportiv, la Lugoj: Supercupa României la fotbal în sală și meci caritabil pentru Kassandra Rotariu Supercupa României meci caritabil Lugoj Kassandra Rotariu Informatica Timișoara futsal fotbal în sală Autobergamo Deva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.