Europarlamentarul PNȚCD Cristian Terheș vine la Lugoj

Europarlamentarul PNȚCD Cristian Terheș vine sâmbătă, 11 martie, la Lugoj, la invitația tânărului Alexandru Sîrbescu, antreprenor și fondator al Asociației @Voluntar Pentru România.

Întâlnirea cu lugojenii va avea loc la ora 14, în fața Universității Europene Drăgan.

 ”Vizita sa în Lugoj este o oportunitate unică de a discuta cu un lider politic important și de a înțelege mai bine politicile și problemele la nivel european. În plus, este o ocazie pentru a-i transmite preocupările noastre cu privire la problemele locale și pentru a face cunoscute problemele comunității noastre”, au transmis organizatorii întâlnirii.

Europarlamentarul Cristian Terheș este un luptător dedicat pentru drepturile și libertățile fundamentale ale cetățenilor. În întreaga sa carieră politică a militat în mod constant pentru promovarea valorilor democratice și a drepturilor omului. A luptat pentru respectarea libertății presei și pentru protejarea minorităților din România și din întreaga Europă.

În Parlamentul European, Cristian Terheș s-a implicat activ în dezbaterile privind drepturile omului, protecția datelor personale, egalitatea de gen și diversitatea culturală. El a făcut presiuni pentru ca UE să ia măsuri concrete pentru protejarea libertății de exprimare și pentru combaterea discriminării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.