Erwin Floroni a fost schimbat din funcția de manager al Spitalului Municipal “Dr. Teodor Andrei” Lugoj

Primarul Claudiu Buciu a dispus, astăzi, schimbarea din funcție a managerului Spitalului Municipal “Dr. Teodor Andrei”, Erwin Floroni.

Conform dispoziției primarului municipiului Lugoj nr. 1242 din 20.11.2020, “începând cu data de 21.11.2020, dl. Cocoș Ionuț-Lucian, medic primar în cadrul Spitalului Municipal “Dr. Teodor Andrei” Lugoj, se numește în funcția de manager interimar al Spitalului Municipal “Dr. Teodor Andrei” Lugoj, până la ocuparea prin concurs a postului, dar nu mai mult de 3 luni”.

Primarul Claudiu Buciu a anunțat că a dispus schimbarea managerului spitalului pentru că își dorește „o mai bună gestionare a situației actuale”.

„Astăzi am decis să numesc un nou manager la Spitalul Municipal „ Dr. Teodor Andrei“ din Lugoj. De astăzi, noul manager interimar al spitalului va fi domnul Cocoș Ionuț, medic primar în cadrul spitalului nostru. Îi doresc succes! Așteptările mele sunt legate exclusiv de creșterea calității serviciilor oferite pacienților. Îl asigur de tot sprijinul meu în calitate de primar. Îi rog pe colegii angajați ai spitalului să-i ofere tot sprijinul în activitatea pe care o va desfășura începând de astăzi. Îi mulțumesc fostului manager pentru activitatea depusă până în prezent”, a transmis primarul Claudiu Buciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.