Embargo Fest 2022, cu Goran Bregovic, patru scene și peste 50 de trupe și artiști, nu departe de Lugoj

Începând de vineri și până duminică (12-14 august), nu departe de Lugoj are loc un eveniment care aduce în fața publicului peste 50 de trupe și artiști: Embargo Fest – singurul festival de amploare care promovează minoritățile și interculturalitatea specifică zonei Banat.

Aflat la cea de-a treia ediție, festivalul are loc într-o nouă locație, pe Două Dealuri, între localitățile Recaș și Herneacova. Ediția de anul acesta poartă motto-ul Back to the Roots, iar la fața locului vor fi amenajate patru scene: Main Stage, The Fortress, Culto-Cort și Nemesis Sound Community.

Invitatul special de anul acesta este celebrul  Goran Bregovic, care va susține un concert extraordinar alături de Wedding and Funeral Band, vineri 12 august. Printre trupele care vor concerta se află și: Spitalul de Urgență, R.O.A., Blazzaj, Publika, Canaf, Țapinarii, Lupus Dacus, Dragoș Moldovan, iar în fiecare seară de festival programul se va încheia cu Vinilorama, un party susținut de Bogdan Puriș și Zoleevee.

Alături de concerte, vor exista și alte activități: proiecții de film, spectacolele de teatru pentru copii și adulți, ateliere de circ, dezbateri pe teme ecologice, zonă de distracții pentru copii, târg de produse bio și artizanat, ateliere cu meșteșugari și alte activări ale sponsorilor și a partenerilor.

Persoanele cu dizabilități și refugiații din Ucraina vor avea acces gratuit, la fel și copiii sub 14 ani și persoanele de peste 65 de ani. Parcarea și camping-ul vor fi de asemenea gratuite.

 

Lugoj Expres Embargo Fest 2022, cu Goran Bregovic, patru scene și peste 50 de trupe și artiști, nu departe de Lugoj trupe Recaș Lugoj interculturalitate Herneacova Goran Bregovic festival Embargo Fest Două Dealuri concerte artiști anat

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.