Elevii Liceului „Iulia Hasdeu”, premii la Simpozionul Național „Calitatea – un atu pentru viitor”

Elevii de la Liceul Teoretic „Iulia Hasdeu” Lugoj au participat la prima ediție a Simpozionului Național „Calitatea – un atu pentru viitor”, organizat de Facultatea de Chimie Industrială și Ingineria Mediului prin Departamentul de Chimie Aplicată și Ingineria Compușilor Anorganici și a Mediului din cadrul Universităţii Politehnica Timişoara.

La acest simpozion, cele mai bune lucrări au fost premiate. Concursul s-a desfășurat on-line în data de 11 noiembrie 2021, de Ziua Mondială a Calității, și a constat în susținerea unor proiecte legate de calitatea vieții.

Simpozionul a avut cinci secțiuni, la fiecare secțiune acordându-se câte două premii.

La secțiunea I – gimnaziu, elevii Fekete Timea și Ivanciu Stroia Bogdan, din clasa a VII-a, coordonați de prof. Ivanciu Stroia Gabriela, au obținut premiul I pentru lucrarea „Calitatea vieţii şi preţul dezvoltării”. Tot premiul I a obținut și elevul Gherga Mario, din clasa a VIII-a, pregătit de prof. Bârlea Ana, pentru lucrarea „Calitatea vieţii în locuinţe”. De asemenea, elevele Besoiu Amedeea și Constantin Alessia, din clasa a VIII-a, pregătite de prof. Bârlea Ana, au obținut o mențiune, pentru lucrarea „Calitatea mediului”.

La secțiunea I – liceu clasa a XII-a, elevele Baranai Anamaria și Costinas Iasmina, coordonate de prof. Bârlea Ana, au obținut premiul al III-lea pentru lucrarea „Protecţia mediului ȋnconjurător”.

La secțiunea a III-a – liceu clasa a X-a, au obținut mențiuni elevii:

  • Birău Andreea (coordonată de prof. Bârlea Ana) pentru lucrarea „Calitatea vieţii”,
  • Marcu Selia (coordonată deprof. Fedorca Letiția) pentru lucrarea„Calitatea – un atu pentru viitor”,
  • Cărăbaș Ionuț Rareș și Grijincu Alexandra Stefania (pregătiți de prof. Fedorca Letiția) pentru lucrarea „Calitatea produselor lactate”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.