Elevii de la Hasdeu, o nouă vizită în viitor

Proiectul privind Învățământul secundar (ROSE) / Subproiectul Devenind EU / Becoming I, care se desfășoară în cadrul Liceului Teoretic „Iulia Hasdeu” Lugoj începând din 2018, se apropie de final.

În această lună, au loc ultimele vizite de studiu ale elevilor de la HasdEU la universitățile prestigioase din România.

În 13 septembrie 2022, 40 de elevi de la Liceului Teoretic „Iulia Hasdeu” Lugoj, însoțiți de profesorii Elena Ciociu, Anca Murariu și Dorin Murariu, au vizitat Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu.

Acestă vizită s-a desfășurat gratuit în cadrul activității „Vizită în viitor” din cadrul proiectului, iar participanții au avut posibilitatea să descopere specializările și dotările universităților vizitate, pentru ca, în viitor, să poată alege forma de învățământ superior pe care doresc s-o urmeze în cunoștință de cauză.

Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu a oferit tuturor participanților cadouri generoase; cel mai norocos dintre ei s-a dovedit a fi elevul Sebastian Trifoi, care în urma unui concurs, a câștigat un premiu special.

Proiectul privind Învățământul secundar (ROSE) / Subproiectul Devenind EU / Becoming I, se desfășoară în perioada 2018 – 2022 și este finanțat, cu 100.000 de dolari, de Banca Mondială.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.